Morein Plastics – Recycling met Twentse nuchterheid

Betrouwbaar

Persoonlijk

Flexibel

Open-minded

Morein B.V. is opgericht in 1986 in Denekamp (NL/Twente) en daarmee een pionier in de ontwikkeling naar de hedendaagse kunststof recycling. Op deze locatie doen we de was- en maalactiviteiten met 8 medewerkers en 2 waslijnen.
In 2005 is Morein GmbH opgericht op een nieuwe locatie in Nordhorn (D) om de recycling activiteiten verder uit te breiden met regranuleren en compounderen. Anno 2021 staan er 4 extruders, een shredder/maallijn en een optische kleurenscheider. Het personeelsbestand is uitgebreid naar 31 medewerkers. Vanuit deze 2 locaties is de naam Morein Plastics ontstaan. Jarenlange ervaring heeft ertoe geleidt dat we worden ervaren als een gerenommeerde onderneming met een gevestigde naam, gespecialiseerd in het recyclen en toeleveren van herbruikbare grondstoffen voor de kunststofverwerkende industrie.
Morein Plastics levert regranulaten en compounds onder merknaam PlastiMore met uiteenlopende, maar constante kwaliteiten die hun afzet vinden in heel Europa. Door te blijven investeren in moderne verwerkingsprocessen kunnen we klant specifieke grondstoffen leveren geschikt voor extrusie, spuitgiet en blowmoulding processen en die voldoen aan de hedendaagse kwaliteit eisen. Met een optische kleurenscheider techniek kunnen we desgewenst PP compounds in diverse kleuren fabriceren.
Met een eigen wagenpark, waaronder bulktrailers, willen we flexibel en naar klantbehoefte aanleveren.
Morein doet waar ze voor staat en laat zich omschrijven als:

Betrouwbaar, persoonlijk, flexibel, en open minded.

Algemene voorwaarden Morein BV

https://www.morein.nl/wp-content/uploads/2022/01/Algemene-voorwaarden-Morein-BV-1.pdf

Certificaten

Morein Plastics is EuCertplast-, TÜV Rheinland- en NIWO gecertificeerd om kwaliteit waarborging en duurzaamheid van de onderneming duidelijk te maken en daarmee de markt een gemeenschappelijke kwaliteit- en duurzaamheid taal te bieden.